Revolution set kistova - Conceal & Define Brush Set With Switching Sponge

od Revolution
  • Best seller

Opis proizvoda

Komplet dva savršena,ultra meka i veganska kista s elegantnom nude drškom i  zlatno-rozim detaljima. Priložena je i spužvica za čišćenje kistova.

Kistovi su stvoreni za glatko i jednostavno nanošenje makeupa za oči. Možeš ih koristiti za nanošenje suhih i tekućih proizvoda.

Za precizno nanošenje sjenila koristi spljošteni kist,za brzo i precizno blendanje koristi kist s dužom dlakom.

Kistove je potrebno redovito njegovati. Čistiš ih tako, da na podlogu za čišćenje staviš  kap tekućeg detergenta te ih opereš. Nakon toga kistove osuši na zraku.

  • # Veganski proizvod
  • # 100% originalni proizvodi.
    Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.
Sastav i količina
Količina: 3 komada po setu
Sastav: Umjetna dlaka
# Veganski proizvod
O brendu
Revolution

Brend Revolution će ti pokazati da izvrsna kvalitetna ne mora nužno ići uz visoku cijenu! Oduševit će te širokom ponudom proizvoda - palete sjenila, puderi, ruževi i limited edition kolekcije kako bi svako mogao naći idealan proizvod za sebe!

Proizvođač i responsible person:
Revolution Beauty
Alexandra House,
Dublin 4
D04 C7H2, Ireland

Država podrijetla: Kina

Plaćanje i dostava

Tvoj paket će brzo biti kod tebe!

Pokušati ćemo poslati paketić čim je prije moguće. Kada smo u mogućnosti poslati ćemo ga isti dan ili najkasnije u roku od dva radna dana.

Kako ćeš primiti svoj paket?
Pakete šaljemo putem HP Ekspresa i GLS što znači da će ti dostavljač dostaviti paket na tvoju adresu, a ti ga plaćaš gotovinom (osim ako si platila unaprijed putem kartice ili Paypala). Ako nisi kod kuće u vrijeme dostave, kurir će te obavijestiti o novom terminu dostave ili ostaviti papirić sa podacima putem kojih možeš dogovoriti novo vrijeme dostave.

Isto možeš napraviti i putem maila koji ćeš zaprimiti od njih nakon slanja paketa.

999
100% originalni proizvodi

Bliskost, iskrenost i transparentnost su ključni sastojci svakog dobrog odnosa. Zato ćeš u našoj trgovini naći samo 100% originalne proizvode. Kod svakog od njih možeš vidjeti državu podrijetla i proizvodnje.