Moja košarica je još uvijek prazna :(
Revolution

Revolution set kozmetike - Ultimate Essentials

370,99 kn
Količina: # 1 #
DODAJ U KOŠARICU
Ovaj proizvod je na zalihama i spreman je za slanje.

Čudesan set u kojem dobivaš sve što ti je potrebno da zablistaš na novogodišnjoj ili božićnoj zabavi.
Set sadrži:

1. Podlogu za sjenila koja će se pobrinuti za dugotrajnost sjenila te spriječiti nakupljanje sjenila u pregib kapka.

2. Paletu s ruževima: sadrži 7 nijansi kremastih ruževa od bež nijansi, rozih i crvenih - savršeni za praznike! Nijanse su dugotrajne, pigmentirane, ne ostavljaju neugodan osjećaj na usnama.


3.Paletu za konturiranje i highlight lica: paleta sadrži tamniju contour nijansu za definiranje te highlighter za nanošenje na svim točkama lica koje želiš iskoristiti i rumenilo.

4. Duo highlighter: paleta sadrži dva iznimno pigmentirana i dugotrajna highlightera koji će se pobrinuti za prekrasan sjaj na licu.

5. Paletu sjenila: ekskluzivna Re-Loaded paleta s novim nijansama sjenila. Paleta sadrži 15 nijansi, 3 mat i 12 shimmer koji su odlični za stvaranje novogodišnjeg looka.

6. Paletku za obrve: paleta sadrži tri kompaktne nijanse sjenila za oblikovanje i definiranje obrva. Sadrži i gel za fiksiranje dlačica te kremasti highlighter za isticanje luka ispod obrve.

7. Koso rezani kist koji je primjeren za nanošenje i blendanje kompaktnih proizvoda i proizvoda u prahu. Njegov posebni oblik će olakšati konturiranje sjenila.

8. Kosi kist za bledanje sjenila: kist za savršeno bledanje sjenila u pregib kapka.

9. Manji plosnati kist: primjeren je za nanošenje sjenila na kapak, miješanje ruževa i nanošenje na usne ili za nanošenje highlightera ispod luka obrve.

  • 100% originalni proizvodi.
    Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.